logo Green Hill Lelystad
icoon Wonen aan het Woldpark

Wonen aan het Woldpark

Direct aan het Woldpark, op een unieke locatie tussen Stadshart en groen, komt Green Hill. Een opvallend gebouw, aan het water, met mooie groene terrassen. Green Hill bestaat uit 49 appartementen. De verkoop start naar verwachting in het voorjaar van 2024.

Koopsomindicatie: vanaf € 387.000,- v.o.n. inclusief luxe binnenafwerking

icoon Appartementen

Appartementen

Green Hill bestaat uit zeer uiteenlopende appartementen: onder andere terrasappartementen en penthouses. Woonoppervlakten van 81 m2 tot 195 m2. De woningen worden compleet woonklaar opgeleverd naar smaak van de koper, dus inclusief luxe keuken, complete luxe badkamer, vloer en wandafwerking.

icoon De eerste beelden van de architect

De eerste beelden van de architect

Deze eerste impressies tonen de veelzijdigheid van Green Hill. Een mooi licht gebouw in een prachtige groene omgeving. Opvallend grote terrassen en groene balkons. Een sneak preview…

De eerste beelden van de architect
De eerste beelden van de architect
icoon Een unieke plek

Een unieke plek

Het Woldpark is een prachtig groen wandelpark in het hart van Lelystad. De landschapstuin heeft groene weiden, loofbomen en vijvers. Een unieke plek om te wonen.

icoon Locatie

Locatie

Green Hill komt op 5 minuten loopafstand van het Stadshart. Vanaf hier bent u zo bij alle voorzieningen: het Agoratheater, de bioscoop, winkels en het terras van restaurant Applaus. Station Lelystad is in 10 minuten te belopen. Zo woont u middenin het groen en vlakbij alles.

icoon Houd mij op de hoogte

Houd mij op de hoogte

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde in de appartementen van Green Hill. Wij houden u dan via nieuwsbrieven op de hoogte.

Aanmelden
Houd mij op de hoogte
icoon Makelaars

Makelaars

Green Hill komt in het voorjaar van 2024 te koop via Buisman Makelaars en Vlieg Makelaars Lelystad. Neem voor meer informatie contact op via info@buismanmakelaars.nl of lelystad@vlieg.nl.

Ontwikkeling

MakelaarsMakelaars